MALZEMELER
- 500 gr kuşbaşı tavuk
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı salça
- 3 orta boy patates
- 2 orta boy soğan
- 1-3 diş sarımsak
- Pul biber
- Kekik
- Karabiber
- Kimyon
- Tuz
HAZIRLANIŞI
Soğanlar şerit şerit doğranıp hafif yağda kavrulur.Patatesler minik minik küp şeklinde doğranıp soğanlarla birlikte kavrulur.Tavuklar 2 su bardağı suda pişirilir.Rendelenmiş sarımsak , yoğurt , salça , baharatlar karştırılarak tavuk , tavuk suyu ve patateslerle harmanlanıp güveç kaplarına bölüştürülür.Fırının ızgara bölümünde istenilen kıvama gelene kadar pişirilir.Üzerine kaşar peynir ilave edilir..Afiyet şifa olsun...
Görüş ve önerileriniz için yorum bırakabilirsiniz...
TARİFLERİMİZİN KOPYALANIP ŞAHISA AİT OLARAK YAYINLANMASI YASAKTIR.
ANCAK SAYFAMIZDAN BEĞENİP PAYLAŞIMDA BULUNABİLİRSİNİZ.
EMEĞE SAYGI GÖSTERECEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ..
Bizi www.ascimutfakta.com
sayfamızdan takibe alıp yeni tariflerimizden haberdar olabilirsiniz...
ESEN KALIN....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder