15 Ağustos 2015 Cumartesi

MİLFÖYLÜ KAT KAT TARİFİ



Diğer tariflerimiz için tıklayın


MALZEMELER
  • 1 paket milföy
  • Krem çikolata
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • Bir miktar toz şeker

HAZIRLANIŞI

Ön hazırlık olarak milföyleri dondurucudan çıkarıp oda ısısında 2-3 dakika bekletin.
(Çok bekletirseniz kesim işlemi zorlaşır )
Milföy parçalarını bıçak yardımıyla kare şeklinde kesin.
Resimde gördüğünüz gibi kare kesilen parçayı tekrar ikiye bölerek kesin.
m2

Uzun kenarlarından aralıklarla minik parçalar elde edin.Krem çikolatayı 2 tatlı kaşığı miktarı ekleyin.Minik parçaları üzerine yerleştirin.Bıçak yardımıyla kenarlarını çizin.

Yoğurdu bir kaseye alın.Üzerine 2 yemek kaşığı su ilave ederek sulandırın.
Sulandırılmış yoğurdu fırça yardımıyla kesik parçaların üzerine sürün.
Geniş bir tabağa şeker ilave edin.
Hazırlanan milföyleri şekere bulayın.
Tepsiye aralıklarla dizin.

m9

Önceden ısıtılmış yaklaşık 175 derece fırında üzeri hafif pembeleşinceye kadar pişirin.
m11

Ev yapımı Ülker kat kat hazır :)
Afiyet şifa olsun...

TARİFLERİMİZİN KOPYALANIP ŞAHISA AİT OLARAK YAYINLANMASI YASAKTIR.
ANCAK SAYFAMIZDAN BEĞENİP PAYLAŞIMDA BULUNABİLİRSİNİZ.
EMEĞE SAYGI GÖSTERECEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ..


sayfamızdan takibe alıp yeni tariflerimizden haberdar olabilirsiniz...
ESEN KALIN.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder