Diğer tariflerimiz için tıklayın
MALZEMELER
- 1 kg Havuç ( rendelenmiş yaklaşık 7 su bardağı )
- 2,5 su bardağı yoğurt
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3-4 diş sarımsak
- Tuz
HAZIRLANIŞI
Havuçlar yıkanıp rendelenir.Yapışmaz tencere ya da tavada sıvı yağ ve tuz ile yaklaşık 5-10 dk orta hararette kavrulur.Soğuyunca yoğurt ilave edilir.Sarımsaklar rendelenir salataya ilave edilip karıştırılır.Beklemeden servis edilir.
Afiyet şifa olsun…
”……Yiyiniz içiniz fakat israf etmeyiniz. Çünkü Allah israf edenleri sevmez .” Araf / 31
ESEN KALIN.
___________________
” Bu sitedeki Fikir ve Sanat Eserleri , 5846 sayılı kanun ile gerek cezai gerekse hukuki düzenlemelerle korunmaktadır.
Tariflerin ve fotoğrafların sahibi www.ascimutfakta.com dur.
Bu nedenle sitedeki içerikler izinsiz kopyalanamaz , alıntı yapılamaz ”
İletişim adresi: info@ascimutfakta.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder